1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye Su Jeti Şampiyonası'na doğru
Türkiye Su Jeti Şampiyonası'na doğru

Türkiye Su Jeti Şampiyonası'na doğru

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek Türkiye Su Jeti Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum'da 19 Nisan'da sıralama turlarıyla başlayacak.

A+A-

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek Türkiye Su Jeti Şampiyonası 1. Ayak Yarışları, Bodrum'da 19 Nisan'da sıralama turlarıyla başlayacak.

Kumbahçe sahilinde 19-20 Nisan tarihlerinde yapılacak şampiyona öncesi Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal Şevkatlioğlu, Bodrum Motosiklet Kulübü Başkanı Cevdet Erçik, Sinop Motor Sporları Kulüp Başkanı Atilla Şen ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odasında basın toplantısı düzenledi.

Şevkatlioğlu, Bodrum Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde, Gençlik Ve Spor Bakanlığı, Bodrum Belediyesi, Bodrum Motosiklet Kulübü, Deniz Ticaret Odası,Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği desteğiyle düzenlenen yarışlara en fazla 40 kişinin katılabileceğini söyledi.

Yarışmada güvenliğin Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından sağlanacağını bildiren Şevkatlioğlu, "Bunun yanı sıra federasyonumuz tarafından görevlendirilen 20 kişi de güvenliğe destek verecek. Denizde çok hızlı hareketler yapılacağı için güvenliğe önem verdik. Yaşanacak yaralanmalara karşı karada ambulanslar bekleyecek" dedi.

Şevkatlioğlu, sıralama turlarının 19 Nisan Cumartesi günü yapılacağını, 20 nisan Pazar günü de yarışların gerçekleştirileceğini kaydetti.

Şen ise şampiyona kapsamında kapalı park, serbest zaman ve drag kategorilerinde yarışların yapılacağını belirtti.

Kocadon da Su Jeti Şampiyonasına destek verdiklerini, Bodrum turizmini 12 yaya yaymak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını anlattı.

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 839 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.