1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası
Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası

Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası

1996 yılından beri hizmet veren Martı Marina tamamen yenilendi ve Martı Marina & Yacht Club’a dönüştü. Marina Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olarak da dikkat çekiyor.

A+A-

1996 yılından beri hizmet veren Martı Marina tamamen yenilendi ve Martı Marina & Yacht Club’a dönüştü. Yenilenme sürecinde, Tanrıça Hemithea’dan ilham alınarak tasarlanan ve 32 odasının tamamı deniz manzaralı olan Martı Hemithea Boutique Hotel, hamam ve SPA, farklı konseptte restoran ve barlar, patisserie, aralarında Şütte’nin bulunduğu dükkanlarda bir yaşam alanı haline gelen Martı Marina & Yacht Club’ın bağlama kapasitesi de arttı. Yeni konseptiyle bir denizcinin talep ettiği her şeye sahip olan Martı Marina & Yacht Club çok özel bir hizmet anlayışıyla standartların ve alışkanlıkların ötesinde bir marina keyfi yaşatıyor. Ayrıca, Martı Marina & Yacht Club’ta scuba diving, rüzgar sörfü, su sporları hizmetleri ile birlikte yelken eğitimi, kaptanlı yat veya yelkenli kiralama hizmeti ve kişiye özel kaptanlık eğitimi veriliyor.

Martı Marina&Yacht Club, 380 deniz ve 100 kara bağlama kapasitesine sahip. Marinaya sahip olduğu lokasyon sayesinde de oldukça rahat bir ulaşım sağlanıyor. Enlem 36° 45' 30" Kuzey, Boylam 28° 08' 30" Doğu koordinatlarındaki Martı Marina & Yacht Club Akdeniz ve Ege’nin birleştiği, ülkemizin en güzel koylarından Hisarönü’nde, çam ağaçlarıyla çevrili muhteşem bir doğanın içinde yer alıyor. Hisarönü Körfezi’nde Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olarak dikkat çekiyor Martı Marina&Yacht Club.

Martı Marina & Yacht Club, 31 Mart’a kadar yıllık bağlama sözleşmesi yapan denizcilere çok cazip fırsatlar sunuyor. Marina, Marmaris’e 25, Uluslararası Dalaman Havalimanı’na da 115 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
 

5.20140225111500.jpg

 

 

 


virahaber.com

 

Bu haber toplam 1248 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.