1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Türkiye’nin en büyük Marina Lifti hizmete girdi
Türkiye’nin en büyük Marina Lifti hizmete girdi

Türkiye’nin en büyük Marina Lifti hizmete girdi

2010 yılında Yalova'da son gemisini inşa ederek teslim eden Yalova Aykın Tersanesi, yeni yatırımlar yaparak tersane alanını, Marina'ya çevirerek, Aykın Marina'yı hizmete aldı.

A+A-

İtalya’dan sipariş ettiği 588 tonluk Türkiye’nin en büyük kaldırma kapasitesine sahip Travel Lift’ini sipariş ederek çalışmalara başlayan Aykın Marina, marina inşasını tamamlayarak Mart-2014'de faaliyete geçti.

Aykın Marina'da 55 metre boyunda 2 parmak iskele yer alıyor. 40 bin metre kare karapark alanı inşasını tamamlayan ve bu alanda 588 ton kaldırma kapasitesi ile Türkiye'nin en yüksek taşıma gücüne sahip Travel Lift’ini hizmete alan Aykın Marina, 13,5 metre genişliğine kadar tüm teknelere çekek hizmeti veriyor.

Aykın Marina her türlü tekne sahiplerine, 50 yılı aşkın tecrübesi, genç, dinamik ve tecrübeli personeli ile her tür genişlik ve boydaki tekne projelerinde, Yeni Tekne İnşası-Bakım ve Onarım hizmeti sunuyor. Aykın Marina çekek alanında 380V – 400A'ya kadar elektrik, su ve diğer ihtiyaçlarının yanında tamir ve bakım hizmeti verecek tecrübeli personeli ile hizmet sunmayı hedefliyor.

aykin_marina_1.jpg

aykin_marina_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 8064 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.