1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. UDH Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yahya Baş atandı
UDH Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yahya Baş atandı

UDH Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Yahya Baş atandı

61. Hükümet döneminde de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı olan Yahya Baş, 62. Hükümette de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı olarak atandı.

A+A-

62. Hükümetin kurulmasıyla birlikte bakan yardımcılıklarına atamalar yapıldı. 61. Hükümet döneminde de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakan Yardımcısı olan Yahya Baş, 62. Hükümette de Ulaştırma, denizcilik ve Haberleşme bakan yardımcısı olarak atandı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından cumhurbaşkanı seçilerek Köşk'e çıkmasının ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Başbakan olarak 62. Hükümeti kurdu ve  yeni kabineyi açıkladı.. Yeni kabinenin kurulmasıyla birlikte Bakanlıklara yeni bakan yardımcılığı atamaları yapıldı ve atamalar Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bakanlıklara yapılan bakan yardımcılığı atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. 

Buna göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Veysi Kaynak, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Alaattin Büyükkaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Davut Kavranoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Muhammet Balta, Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Ali Naci Koru, Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Adnan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Metin Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Kutbettin Arzu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Fatih Metin getirildi. İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Vali Osman Güneş, Kalkınma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Mehmet Ceylan, Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Abdullah Erdem Cantimur, Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Orhan Erdem, Milli Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Hasan Kemal Yardımcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Nurettin Akman, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığı’na Yahya Baş atandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.