1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vapur Donatanları ve Acenteleri "Özlem Yemeğinde" bir araya geldi
Vapur Donatanları ve Acenteleri "Özlem Yemeğinde" bir araya geldi

Vapur Donatanları ve Acenteleri "Özlem Yemeğinde" bir araya geldi

Vapur Donatanları ve Acenteler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenledikleri "Özlem Yemeği" Sardunya Restaurant'ta yapıldı.

A+A-

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Özlem Yemeği”nde, dernek üyeleri ve sektör temsilcileri bir araya geldi.

Karaköy Sardunya Restaurant’ta saat 19:00 da Kokteyl ile başlayan yemeğe Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Özlem Yemeğinde kürsüye çıkan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Düzgit, geleneksel özlem yemneğine misafirlere hoş geldiniz diyerek sağlıklı, mutlu ve başarılı yeni bir yıl daha geçirme dileklerinde bulundu.

Vapur Donantanları ve Acenteleri Derneği (VDA) Başkanı Recep Düzgit, daha sonra sözü VDA Onursal Başkanı Metin Leblebicoğlu ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan'a bıraktı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı, Başkan Yardımcısı ile Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerinin de katıldığı gecede uzun yıllara dayanan birliktelik ve dostluklara vurgu yapılarak başarılarla dolu geçen yüzyıllık geçmişin gelecekte de devamı dilendi. Geç saatlere kadar devam eden geceye her zaman olduğu gibi bu defa da bir arada olmanın huzur ve mutluluğu damgasını vurdu.

can_1.jpgcan_1.jpgcan_2.jpgcan_3.jpgvda_1-001.jpgvda_4-001.jpgvda_7.jpgvda_8.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.