1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Victorinox' hayatınızı kolaylaştırıyor
'Victorinox' hayatınızı kolaylaştırıyor

'Victorinox' hayatınızı kolaylaştırıyor

Victorinox şampiyon çakı, yılbaşında da macera tutkunlarını yalnız bırakmıyor. Yeni yılınızı, kalabalık eğlence mekanlarında kutlamak istemezseniz, doğanın sessiz ortamında huzur bulabilirsiniz. İhtiyacınız Victorinox’un şampiyon çakısı olacak.

A+A-

Yılbaşında, kendinizi doğanın huzuruna teslim ederek kamp yapabilirsiniz. Victorinox şampiyon çakısıyla, doğanın el değmemiş ortamına kolaylıkla ayak uyduracaksınız.  Victorinox markası, 130 yıllık kalitesiyle bir çakıya tam 33 fonksiyonu sığdırarak çakı anlayışına yeni bir boyut getiriyor. 2 çeşit bıçak, tirbuşon, tornavida, delik açıcı, makas, ağaç testeresi, pense, konserve açacağı ile küçük boy tornavida,  şişe açacağı, kablo sıyırıcı, kürdan, makas, balık pulu kazıyıcı, olta ucu çıkarıcı, cetvel, tırnak törpüsü, testere kenarlı ince uçlu tornavida, yontma ucu, kablo kıvırıcı, yıldız tornavida, büyüteç, tükenmez kalem, toplu iğne, mini tornavida ve daha pek çok özelliğiyle göz kamaştırıyor.

Şampiyon çakı birçok özelliği ve pratikliğiyle sizi kendine hayran bırakacak. Evde, iş yerinde, doğada.Şampiyon çakı, yaşamayı ve hareketi seven, aktif, hiç yaşlanmayan, yani “çakı gibi” kişilerin hayatını kolaylaştıracak ve hayat boyu yol arkadaşınız haline gelecek.

c1-001.jpg

c2-001.jpg

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.