1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. West İstanbul Marina’da spor ve eğlence dolu bir festival
West İstanbul Marina’da spor ve eğlence dolu bir festival

West İstanbul Marina’da spor ve eğlence dolu bir festival

Beylikdüzü Belediyesi’nin desteği ile West İstanbul Marina’da bu yıl ilk kez düzenlenen eğitim, spor ve ağaç dikim şenliği 16-17 Mayıs tarihlerinde hafta sonu gerçekleşecek.

A+A-

İki gün boyunca yelken, optimist, jetski, powerboat deneme seyirleri; ödüllü basketbol turnuvaları ve aikido gösterilerinin yapılacağı şenlikte tüm etkinlikler her yaştan tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak sunulacak. Şenlikte ayrıca Power FM Similatörü, çocuk oyun alanları, yeme-içme standları, okul tanıtım standları da gezilabilecek.

Marina yetkilileri bu etkinliği özellikle Büyükçekmece’den Bakırköy’e kadar olan bölgede komşu semtlerde yaşayan herkese West İstanbul Marina’nın sosyal ve sportif olanaklarını tanıtmak için düzenlediklerini ve şenliği her yıl tekrar edeceklerini belirtirken çocukları ile birlikte farklı ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen tüm aileleri etkinliğe beklediklerini vurguladılar.

Tamamen ücretsiz olan şenliğe katılmak için tek yapılması gereken West İstanbul Marina koruluğuna bir fide bağışlamak. Fideler etkinlik alanından da temin edilebilecek. 16 ve 17 Mayıs’ta Beylikdüzü’nde çeşitli noktalardan etkinlik alanına ücretsiz servis imkanından da yararlanılabilecek.

etkinlik-posteri-(1).jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 2266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.