1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yavuz Kalkavan "İstanbul Denizcilik'in Bank Asya ile kredi ilişkisi yoktur"
Yavuz Kalkavan "İstanbul Denizcilik'in Bank Asya ile kredi ilişkisi yoktur"

Yavuz Kalkavan "İstanbul Denizcilik'in Bank Asya ile kredi ilişkisi yoktur"

Sabah ve Akşam gazetelerinin İhsan Kalkavan'ı hedef alan "Paralel Hortum" başlıklı haberine Beşiktaş Denizcilik Grup CEO'su Yavuz Kalkavan'dan yalanlama geldi.

A+A-

Fethullah Gülen Cemaati ile AKP Hükümeti arasındaki kavgada Beşiktaş Denizcilik Grup Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kalkavan'ı da alet etmeye çalışan Sabah ve Akşam Gazeteleri, yayınladıkları "Paralel Hortum" başlıklı haberine, Beşiktaş Group CEO'su Yavuz Kalkavan'dan yalanlama geldi.

Yaptığı yalan ve iftira haberleri ile kamuoyunda "Havuz Medyası" olarak nitelendirilen Sabah ve Akşam Gazeteleri, hiç bir temele dayanmayan Batık Kredi Raporu adı altında yayınladıkları haberde Bank Asya'nın kullandırdığı krediler arasında Beşiktaş Denizcilik Grup iştiraki İstanbul Denizcilik'in olduğu ve 6 milyon 230 bin TL krediyi batırdığını belirtilmişti.

Sabah ve Akşam Gazetelerinin haberlerine cevap veren ve Deniz Haber Ajansı'na özel bir açıklamada bulunan Beşiktaş Denizcilik Grup CEO'su Yavuz Kalkavan, İstanbul Denizcilik Taşımacılık ve Turizm ve Sanayi Ticaret A.Ş'nin Bank Asya ile hiç bir kredi işleminin olmadığını kaydederek, haberde bize ait olduğu iddia edilen şirketlerin ve ticari problemlerin Beşiktaş Denizcilik Grup'u ile alakasının olmadığını belirtti.

İstanbul Denizcilik Taşımacılık ve Turizm ve Sanayi Ticaret A.Ş'nin mülkiyetinde M/T BESIKTAS BOSPHORUS isimli tankerin olduğunu ifade eden Beşiktaş Deniziclik Grup CEO'su Yavuz Kalkavan, "Şirketimizin Bank Asya ile dün kredi işlemi olmadığı gibi bugünde kredi işlemi olmamıştır. Yarında olmayacaktır. Haberde şirketimize atfedilen iddiaların hepsi gerçek dışıdır" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denizhaber.com.tr

Bu haber toplam 3259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.