1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yelken direklerinde yeni dönem: Ertuğ Mühendislik
Yelken direklerinde yeni dönem: Ertuğ Mühendislik

Yelken direklerinde yeni dönem: Ertuğ Mühendislik

Ertuğ Mühendislik, Türkiye’ de ilk defa modüler yelkenli alüminyum yelken direkleri üretimini başlatarak denizcilik sektöründe bir ilke daha imza atıyor.

A+A-

30 yılı aşkın mühendislik deneyimi ile 98 değişik ürün parçasınıntasarım, kalıp yatırımı ve testlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ertuğ Mühendislik bu defa Türkiye’ de ilk defa modüler yelkenli alüminyum yelken direkleri üretimini başlatarak denizcilik sektöründe bir ilke daha imza atıyor.

Sektöre damgasını vuran Avrupa Fuarlarında, 3Line markası adı altında Paris ve Duesseldorf Tekne Fuar’larında tanıtımları çok ilgiyle karşılanan ve sonrasında Şubat ayında Avrasya Tekne Fuarında yerli tüketicilerin beğenisine sunulan modüler yelkenli alüminyum yelken direkleri için Ertuğ Mühendislik Türkiye bayi ağını kuruyor.

Şimdilik 24 adet çözüm ortağıyla birlikte 3Line direklerini İstanbul, Yalova, Mudanya, Ayvalık, Foça, İzmir, Çeşme, Alaçatı, Sığacık, Kuşadası, Didim, Yalıkavak, Turgutreis, Yalıkavak, İçmeler, Orhaniye, Marmaris, Göcek, Fethiye, Kaş ve Antalya marinalarında sizlerle buluşuyor.

3line.jpg

1-011.jpg2-010.jpg3-009.jpg4-008.jpg5-005.jpg6-003.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 6051 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.