1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Yelkenler 'Ata' için açılacak
Yelkenler 'Ata' için açılacak

Yelkenler 'Ata' için açılacak

10 Kasım Ata'yı Anma programı çerçevesinde düzenlenecek olan "6. Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması" 8-9 Kasım günleri arası gerçekleştirilecek.

A+A-

10 Kasım Ata'yı Anma programı çerçevesinde düzenlenecek olan 6. Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması 8-9 Kasım günleri arası gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın bu yıl altıncısı düzenleniyor. 10 Kasım Ata'yı Anma programı kapsamında düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması 8-9 Kasım günleri arası gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı çerçevesinde bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz yat ve yelken yarışları cumartesi günü saat 12.00'de Setur Marina’dan start alacak. İki gün sürecek olan bu etkinliğimize yat ve yelken sporuna ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

70 sporcunun katılacağı yarışma Başkan Böcek’in vereceği startla başlayacak. Yarışmada dereceye giren sporculara, 9 Kasım Pazar günü Setur Marina’da düzenlenecek olan törenle ödülleri verilecek.

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1358 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.