1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. Yelkenler Güney Marmara'yı renklendirdi
Yelkenler Güney Marmara'yı renklendirdi

Yelkenler Güney Marmara'yı renklendirdi

Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu fikstüründeki ‘III. Bölge II. Ayak Yelken Müsabakaları’ coşkulu başladı.

A+A-

Bursa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu fikstüründeki ‘III. Bölge II. Ayak Yelken Müsabakaları’, coşkulu başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu’nun fikstüründeki III. Bölge II. Ayak yelken müsabakaları, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Burgaz Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde Mudanya’ya bağlı Güzelyalı Burgaz’da başladı. 

‘Optimist’, ‘Laser 4.7’ ve ‘Laser Radial’ olarak 3 kategoride gerçekleştirilen müsabakalarda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularının da aralarında bulunduğu 9 takım yarışıyor. 60 sporcunun kıyasıya yarıştığı mücadele, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yelken Takımı ve Burgaz Yelken Takımı’nın eğitim alanında start aldı. Türkiye’nin her bölgesinden 9 ayrı hakemin yönettiği 12 ayrı yarış sonucunda, sıralamada yeterli dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacak.

Bursa’da 4 gün sürecek yarışlara Bursa’nın yanı sıra Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir’den sporcular katılıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor Yelken Şubesi, Burgaz Yelken Kulübü, Gemlik Yelken Kulübü, Mudanya Yelken Kulübü, Tekirdağ Yelken Kulübü, Çanakkale Yelken Kulübü, İçdaş Yelken Kulübü, Bandırma Yelken Kulübü ve Ayvalık Yelken Kulübü’nden 8 - 23 arası yaşlardan yelken tutkunlarının birincilik için mücadele ettiği yarışlarda; Güzelyalı sahili yelkenlerle renklendi. Sporculara vatandaşlar da alkışlarla moral verdi. Organizasyon, 28 Eylül Pazar günü saat 16.00’da yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.