1. HABERLER

  2. LİMAN

  3. YTÜ Denizcilik Kulübü Kepez Limanı'nı ziyaret etti
YTÜ Denizcilik Kulübü Kepez Limanı'nı ziyaret etti

YTÜ Denizcilik Kulübü Kepez Limanı'nı ziyaret etti

Yıldız Teknik Üniversitesi Denizcilik Kulübü üyesi olan Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri, Çanakkale Liman İşletmesi’ne teknik ziyarette bulundular.

A+A-

Çanakkale Liman İşletmesi Liman Müdürü Evren Becerem ve Atık Kabul Tesis Müdürü Fırat Baha Boğa tarafından karşılanan Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden oluşan 30 kişilik grup öncelikle liman sahasını gezdiler. Öğrenciler sonrasında liman konferans salonundaki sunuma katılarak, genel liman hizmetleri, yük elleçleme, kruvaziyer gemilere sunulan hizmetler ve atık alma hizmetlerine yönelik sağlanan hizmetler konusunda bilgi aldılar.

Sunum sonrası Denizcilik Kulübü, Türkiye’nin en büyüğü durumundaki ve Avrupa Atık Kabul Tesisleri Birliği EUROSHORE’un üyesi olan atık kabul tesisini ve tesis laboratuarını gezerek teknik bilgi aldı. Yoğun ilginin olduğu gezi sonrası liman işletmesince tanıtım materyalleri dağıtımı ve ikramda bulunulmasıyla birlikte öğrenciler uğurlandılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 5996 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.