1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Yüzen şehir 'Queen Elizabeth' Bodrum'da
Yüzen şehir 'Queen Elizabeth' Bodrum'da

Yüzen şehir 'Queen Elizabeth' Bodrum'da

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne sabah saatlerinde gelen Bermuda bayraklı 'Queen Elizabeth' adlı dev yolcu gemisinden inen yolcular, çarşıyı ve tarihi yerleri gezdi.

A+A-

294 metre uzunluğundaki 'Queen Elizabeth', 1900 yolcusu ve 1000 personeli ile Bodrum'a geldi. Atina'dan sabah saatlerinde ilçeye gelen Bodrum Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirlemeyen 14 katlı dev yolcu gemisinden inen çoğu İngiliz turist, esnafın yüzünü güldürdü. Turistlerin bazıları Bodrum çarşısında alışveriş yaptı, bazıları ise denize girdi. Bazı turistler Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi, Antik Tiyatro, Myndos Harabeleri'ni, tarihi ve turistik yerleri gezdi.

DENEME SEFERİ

Merhaba Turizm Acentesi'nin aracılığıyla geminin rotasına Bodrum'u eklediğini belirten Acente Sahibi Süleyman Uysal, "Queen Elizabeth ilk kez Bodrum'da geldi. İngiliz Cunard Şirketine bağlı çalışan geminin rotasına girişimlerimiz sayesinde Bodrum'u ekledi. Bugün ilk kez deneme amaçlı ilçemizde bulunuyor. Sezon sonuna kadar 4 seferi daha olacak. Umarız ki gelecek yıl da Queen Elizabeth'in daha sık Bodrum'a sefer yaptığını görürüz" dedi. Geminin akşam saatlerinde Bodrum'dan ayrılarak Yunan Adası Santorini'ye gideceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

http://img3.mynet.com/1x1/white.gif

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.