1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Zamanın ustası Victorinox Swiss Army
Zamanın ustası Victorinox Swiss Army

Zamanın ustası Victorinox Swiss Army

VictorinoxSwissArmy 2015’te de tarzınızı kolunuza yansıtan, sizi fark edilir kılan, özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerinize toplayan, sizi tamamlayan benzersiz tutkunuz olmaya devam edecek.

A+A-

VictorinoxSwissArmy, çeşitlilikleriyle zengin, üzerinizdeki rahatlığa göre sportif, bulunduğunuz yere göre sizi taşıyabilen ve sağlamlığıyla güçlü bir karaktere sahipince kontrastlar üzerine inşa edilmiştir.Bugüne kadar sağlamlık ve fonksiyonelliğin markası olarak tanınan ve bütün Dünya’da seçkinliğiyle bilinen VictorinoxSwissArmy yeni yıla girerken de farkı kolunuza işliyor.

'Maverick' sizin için tasarlandı

Üstelik Erkeklerin vazgeçilmez üçlüsüne bir yenisini daha ekledi. Maverick… Sekiz yeni modelle koleksiyonunu zenginleştiren VictorinoxSwissArmy saatleri, yeni Maverick koleksiyonuyla 2015’te de, erkeklerin gözdesi olacak. Sağlam, şık ve tarz bir saat istiyorsanız, Maverick koleksiyonu tam da sizin için tasarlandı.

Saat anlayışını kökten değiştiren VictorinoxSwissArmy yeni yıl da sizinle. Yılbaşı gecenizi SwissArmy ile aydınlatarak, yeni yıla iddialı bir giriş yapın. VictorinoxSwissArmy bu yıl da özel tasarımlarıyla, kalite ve şıklığından ödün vermeyenlerin olmazsa olmazı olacak. 660CHF (İsviçre frangı ) fiyatı ile seçkin saat mağazalarında. 

777-004.jpg

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.