1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Zorlu Enerji Grubu’na "İnsana Saygı"Ödülü
Zorlu Enerji Grubu’na "İnsana Saygı"Ödülü

Zorlu Enerji Grubu’na "İnsana Saygı"Ödülü

Zorlu Enerji Grubu, Kariyer.net tarafından bu yıl onikincisi verilen “İnsana Saygı Ödülü”nü almaya üçüncü kez değer görülen grup, 2012 yılında aldığı iş başvurularının yüzde 100’üne geri dönüş yaparak ödülü almaya hak kazandı.

A+A-

Türkiye’nin en büyük işe alım portalı olan ve insan kaynakları alanında yürütülen başarılı çalışmaları öne çıkarmayı amaçlayan Kariyer.net’in bu yıl onikincisi dağıttığı “İnsana Saygı Ödülü”, 13 Şubat 2013, Çarşamba günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Zorlu Enerji Grubu, aday değerlendirme süreçlerindeki başarısıyla, bu yıl “İnsana Saygı Ödülü” nü üçüncü kez almaya hak kazandı. Zorlu Enerji Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Öniz Sayıt, yaptığı açıklamada, “Zorlu Enerji Grubu olarak sektörde büyümemizin yapı taşlarından birisi de Grubumuzun sahip olduğu nitelikli insan kaynağıdır. Sektöre öncülük etmeyi misyon edindik ve bu misyonumuza uygun kadroları kurmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Grubumuz büyüdükçe, sahip olduğumuz dinamik kadro da büyüyor ve yenilikçi bakış açıları kazanıyoruz. Grubumuzun iş yapış biçimiyle uyumlu, gücüyle gücümüze güç katarak bizimle büyüyecek yeni mezun gençlerimizi, hızla gelişen enerji sektörüne kazandırmak için çalışıyoruz. İnsan kaynağına verdiğimiz değerin bir yansıması olarak Grubumuza başvuran tüm adayların değerlendirme süreçlerini detaylı biçimde yönetiyor ve iletişime büyük önem veriyoruz. 2012 yılında aldığımız 144.150 iş başvurusunun yüzde 100’üne kısa bir süre içerisinde geri dönüş yaparak bu ödüle layık görülmekten dolayı mutluyuz.”dedi.

İnsana Saygı Ödülleri bu yıl Kariyer.net üyesi olan firmalar içerisinde farklı sektörlerden toplam 153 firmaya verildi. Kariyer.net aracılığıyla ilan yayınlayan firmalar, yapılan başvuruları yanıtlama oranlarına göre değerlendiriliyor. Kariyer.net, İnsana Saygı Ödülleri ile modern, şeffaf ve insana saygılı İK uygulamalarını destekliyor.

Zorlu Enerji Grubu
Zorlu Enerji Grubu; elektrik üretimi ve satışı, doğal gaz ticareti ve dağıtımı, enerji santrallerinin projelendirme aşamasını da kapsayan “anahtar teslim” inşası, enerji santrallerinin uzun süreli bakım-işletim hizmetlerinin sunulması gibi geniş yelpazede katma değeri yüksek hizmet çeşitliliği sunmaktadır. 5 doğal gaz santrali, 7 hidroelektrik santrali, 1 jeotermal santrali, 1 rüzgar santralinden oluşan portföyüyle toplam 771 MW’lık kurulu gücü olan Zorlu Enerji Grubu, sektörünün öncü kurumlarındandır. Grup, Trakya ve Gaziantep bölgelerinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerini de yürütmektedir. Türkiye dışında Asya ve Orta Doğu’da enerji talebinin hızla arttığı pazarlarda bölgesel güç olmak yolunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

zorlu_enerji_insana_saygi_odulu.jpg

virahaber.com

Bu haber toplam 1343 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.