1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Zurich Yat Sigortası ve Yat Asistans’la denize güvenle açılın
Zurich Yat Sigortası ve Yat Asistans’la denize güvenle açılın

Zurich Yat Sigortası ve Yat Asistans’la denize güvenle açılın

Zurich Sigorta, Yat Sigortası ile özel amaçlı kullanılan deniz araçlarını geniş teminatlarla korurken Yat Asistans hizmetiyle acil durumlar için lojistik destek sunuyor.

A+A-

Zurich Sigorta Yat Sigortası, deniz araçlarını karada ve denizde, her türlü afet ve kazaya karşı korurken, yat sahiplerinin üçüncü şahıslara verebileceği zararlara karşı sorumluluğunu da teminat altına alıyor.

Hırsızlık, karaya oturma, tekne içinde yapılan çalışmalar sırasında doğabilecek hasarlar, çarpma, korsanlık, enkaz çıkarma gibi geniş bir risk haritası çerçevesinde oluşturulan ürün, Yat Asistans hizmetleriyle deniz tutkunlarına ayrıca güven veriyor.

Zurich Sigorta, Yat Asistans kapsamında yatta bulunan şahısların kaza, yaralanma ya da hastalık nedeniyle ihtiyaç duyabilecekleri hastane veya ikametgaha seyahatlerini, Avrupa dahil sınırsız olarak karşılıyor. Bu süreçte gerçekleşebilecek konaklama masraflarına destek olunurken ihtiyaç duyulabilecek her türlü acil durumda ilgili kurumlarla temasın sağlanmasını üstleniyor.

Yine sigortaya konu olan kişilerin ilaç ihtiyacı durumunda tedarik sağlanır ve ilacın sevki karşılanırken, aile üyelerinden birinin vefatı veya evde gerçekleşen bir hasar durumunda sigortalının transferi asistans hizmeti kapsamında gerçekleştiriliyor.

‘Yat Asistans Paketi‘nin ayrıcalıkları

Zurich Yat Sigortası sahipleri, yat temizlik ve bakım hizmetlerinden yakıt ve su ikmal hizmetlerine, denizcilik resmi işlemlerinden, uçak bileti organizasyonuna kadar birçok farklı konuda destek alabiliyor. Yurtdışına yapılacak seyahatler içinse teknenin yurtdışı çıkış işlemleri Zurich Sigorta tarafından sağlanıyor. Asistans paketiyle ayrıca yat sahiplerinin ihtiyaç duyabilecekleri pek çok konuda ilgili kurumlarla 7/24 bağlantı kurmaları sağlanıyor.

Gerekli durumlarda ikame tekne temin edilmesi, yat kazası durumunda rent-a-car hizmeti, teknik ekip veya geçici kaptan gönderilmesi gibi olası senaryolara göre detaylı düşünülmüş pek çok ihtiyacın karşılanmasına yönelik hizmet ve destekleri içeren Zurich Yat Asistans’ta, dikkat çeken bir ayrıntı da Türk vatandaşlarının yurtdışında ihtiyaç duyacakları destekler. Hukuki kefalet hizmetinin üstlenilmesi ve yine yurtdışında gerekebilecek nakit ihtiyacının 1.000 euroya kadar karşılanması, Zurich Yat Asistans’ı ayrıştıran uygulamalar olarak öne çıkıyor.

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.