1. HABERLER

  2. HAKKI ŞEN

  3. Hakkı Şen, Bakan Lütfi Elvan’a raporunu sundu
Hakkı Şen, Bakan Lütfi Elvan’a raporunu sundu

Hakkı Şen, Bakan Lütfi Elvan’a raporunu sundu

Vira Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Deniz Kültürü Derneği Başkanı Hakkı Şen, Türkiye’de deniz kültürünün geliştirilmesi için çözüm önerilerinin yer aldığı raporu; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a sundu.

A+A-

GİSBİR’in Tuzla’daki merkezinde düzenlen toplantıda, STK’ların sorularını cevaplandıran UDH Bakanı Lütfi Elvan’a, Deniz Kültürü Derneği Başkanı Hakkı Şen bir rapor sundu. Toplantıda söz alan Hakkı Şen, “8484 km sahil şeridi olan, etrafında 4 tane denizi olan, ülke nüfusunun yüzde 65’i deniz kenarında yaşayan bir ülke olarak 2014 yılında 74 çocuğumuz boğularak ölmüş, sadece İstanbul’da deniz görmemiş 800 bin çocuğumuz var. Parti programlarında denizcilikle alakalı dişe dokunur hiçbir şey yok. Biz Deniz Kültürü Derneği olarak bütün siyasi partilerin seçimler öncesi kapılarını aşındıracağız. Türkiye’de deniz kültürünün geliştirilmesi için neler yapabileceğimizi ve çözüm önerilerimizi kapsayan bir rapor hazırladık” diyerek hazırlanan raporu Bakan Lütfi Elvan’a takdim etti.

Türkiye’de eksikliğini çektiğimiz çok önemli bir sorun konusunda hazırlanan rapor için UDH Bakanı Lütfi Elvan, Deniz Kültürü Derneği Başkanı Hakkı Şen’e teşekkürlerini iletti.

hakki-sen-1.jpg

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 3574 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.