1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. HEBAT ALLAH isimli teknede 149 göçmen yakalandı
HEBAT ALLAH isimli teknede 149 göçmen yakalandı

HEBAT ALLAH isimli teknede 149 göçmen yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı göçmen kaçakçılığı şüphesiyle takip ettiği “HEBAT ALLAH” isimli saç tekneye operasyon düzenledi.

A+A-

Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından bir süredir göçmen kaçakçılığı şüphesiyle takip edilen “HEBAT ALLAH” isimli saç tekne sahil güvenlik botu tarafından yapılan operasyon ile Muğla ili Fethiye ilçesi Tavşan Adası 1.5 deniz mili açığında önleyici gemi manevraları ve basınçlı su sıkılarak durduruldu.

Yapılan operasyon ile durdurulan tekne içerisinde yapılan kontrollerde Suriye uyruklu 148 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen Suriye uyruklu 1 şahıs yakalandı. Ayrıca teknenin yanında 2.5 metrelik kıçtan takma bot ve sahilde 8-10 metrelik motorsuz lastik bot tespit edildi.

muglagocmenler-001.jpg

Yakalanan göçmenler ve operasyon düzenlenen tekne 2 sahil güvenlik botunun refakatinde ve 1 sahil güvenlik botunun yedeğinde içerisindeki göçmenlerle birlikte Fethiye limanına getirildi.

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Katrancı Adası Kuzeyi Çığlık Koyu sahilinde operasyon düzenlenen tekneye binmek üzere bekleyen 112 düzensiz göçmen ile göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen 10 Türk şahıs da yakalandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3454 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.