1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. İÇDAŞ, tüm madalya ve kupaları topladı
İÇDAŞ, tüm madalya ve kupaları topladı

İÇDAŞ, tüm madalya ve kupaları topladı

15-16 Haziran tarihlerinde düzenlenen su sporları müsabakalarında Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü sporcuları bütün madalya ve kupaları toplayarak yaz sezonuna muhteşem bir giriş yaptı.

A+A-

Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü, Akademi Spor Kulübü, Elit Spor Kulübü ve Belediyespor'un katılımıyla 15 – 16 Haziran tarihlerinde Anafartalar Havuzunda, Kulüpler Arası Anadolu Kupası ve Türkiye Şampiyonası Ön Eleme Müsabakası düzenlendi. İÇDAŞ Spor Kulübü yüzücüleri, müsabakalarda gösterdikleri performans sonucu toplamda 19 altın, 5 gümüş madalya alarak kulüplerarası mücadele neticesinde birincilik kupalarını kulüplerine götürdü.


Aynı zamanda Lapseki'de Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü, Lapseki Yelken Kulübü ve Çanakkale Yelken Kulübü katılımıyla düzenlenen Lapseki Kiraz Festivali Yelken ve Sörf yarışlarında da İÇDAŞ Spor Kulübü yelken ve sörfçüleri pek çok kategoride 5 altın, 5 gümüş ve 4 bronz madalyayı kulüplerine kazandırmanın haklı gururunu yaşadılar.
 

Kocaeli'den Şişecam Yelken Kulübü, İstanbul'dan Fenerbahçe Spor Kulübü, Marmara Yelken Kulübü, Açı Okulları Yelken Kulübü, Çanakkale'den Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü, Makedonya'dan Snegar Yacht Club ve Tekirdağ'dan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün katıldığı Tekirdağ Kiraz Festivali Yelken Yarışları’nda ise Tekirdağ kıyılarında boy gösteren yelkenciler yarışlar süresince Yıldız'dan gelen 8 -10 knot gücünde rüzgar ve yoğun yağmurla mücadele ettiler. İÇDAŞ Spor Kulübü yelkencileri bu festivalin de 2 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalyasını kulüplerine ve Çanakkale’ye kazandırdılar.
 

icdas_spor-(2).jpg

1-(4)_20130620093155.jpg

denizhaber.com.tr
 

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.