1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. İDO ile kışa avantajlı girin!
İDO ile kışa avantajlı girin!

İDO ile kışa avantajlı girin!

Deniz ulaşımında misafirlerine güvenli, konforlu ve kaliteli hizmet sunan İDO kışa avantajlı tarifeleri ile merhaba diyor.

A+A-

Deniz yoluyla hızlı, konforlu, güvenli ve avantajlı seyahatin adresi İDO’nun, tüm hatlarda yolcuların taleplerine ve yoğunluk dönemlerine göre düzenlediği kış tarifesi, 1 Ocak Pazar – 31 Mart Cuma günleri arasında geçerli olacak.

1 Ocak Pazar gününden itibaren geçerli olacak kış tarifesine göre, Pendik-Yalova hattında saat başı olarak seferlere devam edilecek ve yolcular için 5, araçlar için ise 29 TL’ye bilet satın alınabilecek. Kış tarifesi boyunca bu hatta günlük 15 gidiş-15 dönüş olmak üzere 30 sefer, Yenikapı-Yalova hattında 2 saatte bir günde 8 gidiş-8 dönüş olmak üzere toplam 16 sefer gerçekleştirilecek. Misafirler Yenikapı-Yalova sefer bileti alırken yolcu için 10, araç için 49 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alabilecekler.

Martı Projesi nedeniyle seferler Beşiktaş'tan

Martı Projesi kapsamında daha önce Kabataş’tan gerçekleştirdiği seferlerini Beşiktaş’tan yapmaya başlayan İDO, Beşiktaş - Kadıköy - Yenikapı - Bursa deniz otobüsü hattında günlük 8 gidiş - 8 dönüş olarak 16 sefer ile misafirlerine hizmet verecek. Bu hat için de 14 TL’den başlayan özel fiyatlarla seyahat imkânları tanınacak.

Yenikapı-Bandırma hattında yolcular için 32, araçlar için 119 TL’den, Yenikapı-Bursa hattında yolcular için 14 TL araçlar için 79 TL’den, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu deniz otobüsü hattında ise yolcular için 14 TL’den başlayan özel fiyat seçenekleri oluşturdu.

“Her şey dâhil hizmet”

“Her şey dâhil hizmet” ile misafirlerine konforlu seyahat imkânı sunan Eskihisar – Topçular araba vapuru hattında 7/24 kesintisiz olarak düzenlenen seferler, doldur - boşalt sistemi ile devam edecek. Sirkeci - Harem araba vapuru hattı seferleri hafta içi yoğun saatlerde aynı şekilde doldur - boşalt sistemi ile seferlerini hafta içi ve Cumartesi 05.30 ile 22.30, Pazar günleri ise 07.00-21.30 saatleri arasında gerçekleştirecek. Buna ilave olarak sabah ve akşam yoğun saatlerde sefer sayısı artırılacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.