1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi.

A+A-

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı,  08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Bursa

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, bugün 07.00, 09.00 ve 12.00'de gerçekleştirilmesi planlanan Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) seferleri elverişsiz hava koşulları dolayısıyla programdan kaldırıldı.

Ayrıca, 08.00, 10.45 ve 12.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) ile 09.30'da yapılması planlanan Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) seferleri de iptal edildi.

Hava seferleri

Türk Hava Yolları (THY), yurt genelinde bugün beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta bazı seferlerini iptal ettiğini bildirdi.

THY resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, iç hatta Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanları ile Antalya, İzmir, Ankara, Gaziantep, Adıyaman, Amasya-Merzifon, Denizli, Batman, Alanya, Diyarbakır, Sivas, Konya ve Kayseri çıkışlı 39 seferin iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, dış hatlarda Atatürk Havalimanı'ndan Üsküp ve Budapeşte'ye yapılacak karşılıklı sefer ile Cenevre-İstanbul uçuşunun iptal edildiği kaydedildi.

 

 

 

 

 

virahaber.com

 

Bu haber toplam 1210 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.