1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. 'İDO Yaz Tarifesi' uygulanmaya başlandı
'İDO Yaz Tarifesi' uygulanmaya başlandı

'İDO Yaz Tarifesi' uygulanmaya başlandı

İDO, 12 Haziran-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaz Tarifesi’ne geçti. İDO’nun Yaz Tarifesi kapsamında Yenikapı-Adalar seferleri bu yaz itibariyle başladı.

A+A-

Misafirlerine keyifli, konforlu ve avantajlı yolculuk deneyimi sunan İDO, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tarifesine geçti. Bütün hatlarının planlamasını tatil yoğunluğuna göre oluşturan İDO, Pendik - Yalova ferrycat hattını sabah 06.00’dan gece 23.00’e kadar saat başı olacak şekilde düzenlerken bilet fiyatlarıyla tatilcilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Pendik – Yalova arası yaya yolcular için 6 TL’den başlayan fiyatlarla geçilebilecekken araç içi yolcu fiyatı sabit sadece 1 TL olarak uygulanacak.

12 Haziran itibarıyla Adalar’a Yenikapı’dan da gitmek mümkün

Marmara Denizi’ndeki hatlarıyla misafirlerinin tatil beldelerine ulaşımını hızlandıran İDO, İstanbulluların ada keyfini doya doya yaşamalarına olanak sağlamak amacıyla da 12 Haziran’da Yenikapı-Adalar seferlerini başlattı. Beşiktaş-Kadıköy-Adalar seferleri bundan böyle Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Adalar güzergâhında hizmet verecek.

Eskihisar-Topçular Ramazan Bayramı sonuna kadar gidiş-dönüş 70 TL

Yaz tarifesinden bağımsız olarak İDO’nun Ramazan Ayı ile birlikte başlattığı Eskihisar-Topçular arasında geçerli özel Ramazan fiyatları, 3 Temmuz’a kadar devam edecek. Eskihisar-Topçular arası, Ramazan Bayramı’nı da kapsayacak şekilde gidiş geliş sadece 70 TL’ye geçilebilecek.

Bayramlık Tarifeler de yolda

İki bayramı bir kez daha bir arada kutlayacağımız yaz boyunca İDO, Ramazan ve Kurban Bayramları’na özel tarifelerini de devreye sokacak. Bayram gidiş-dönüşlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak üzere, 23 Haziran- 27 Haziran arasında Ramazan Bayramı tarifesi, 25 Ağustos- 4 Eylül arasında Kurban Bayramı tarifesi uygulanacak.

İDO’nun Yaz Tarifesi kademeli geçiş ile okulların açılacağı 17 Eylül’e kadar sürecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3163 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.