1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. İDO

  4. İDO’nun “İlkbahar Tarifesi” biletleri satışa çıkıyor
İDO’nun “İlkbahar Tarifesi” biletleri satışa çıkıyor

İDO’nun “İlkbahar Tarifesi” biletleri satışa çıkıyor

Marmara Denizi’ni 35 noktadan birbirine bağlayan İDO, Nisan ayıyla birlikte “İlkbahar Tarifesi” kapsamında Avşa, Marmara Adası, Çınarcık ve Esenköy ile Adalar seferlerini başlatıyor.

A+A-

İlkbaharın vazgeçilmezleri arasında yer alan hafta sonu şehir dışı kaçamakları, deniz havası ve Adalar’a piknik turları İDO ile başlıyor. Misafirlerine hızlı, konforlu, güvenli ve avantajlı yolculuk deneyimi yaşatan İDO, İlkbahar Tarifesi kapsamında Bostancı – Yenikapı- Çınarcık- Esenköy, Marmara Adası ve Avşa deniz otobüsü seferleri ile Adalar seferlerine, Nisan ayıyla birlikte başlıyor.

İDO’nun yoğun ilgi gören Adalar seferleri, 1 Nisan'da, Beşiktaş ve Kadıköy iskelelerinden Kınalıada - Burgazada ve Heybeliada-Burgazada seferleri şeklinde hafta sonları düzenlenecek. Cumartesi ve Pazar günleri 10:45 Beşiktaş ve 11:00 Kadıköy kalkışlı, 18:30 Büyükada ve 18:45 Heybeliada dönüşlü seferlerle İstanbullular baharı Adalar'da karşılayacak.

İDO'nun Marmara Denizi'ndeki önemli iç turizm merkezlerinden Çınarcık ve Esenköy seferleri ile Avşa ve Marmara Adası seferleri ise 14 Nisan’da başlayacak. Cuma günleri Bostancı-Yenikapı’dan gidiş, Pazar günü Esenköy ve Çınarcık'tan dönüş şeklinde gerçekleşecek seferlerin biletleri tek yönde 11 TL; Cuma günleri Bostancı-Yenikapı’dan gidiş, Pazar günü Avşa ve Marmara Adası'ndan dönüş şeklinde gerçekleşecek seferlerin tek yön ücreti ise 40 TL’den başlayan fiyatlarla 21 Mart’tan itibaren satışa sunulacak.

İDO; Yenikapı-Bandırma hattında seferlerini de artırıyor

1 Nisan’dan itibaren Bostancı-Yenikapı-Bandırma Deniz Otobüsü ve Yenikapı-Bandırma Feribot seferlerini de karşılıklı olarak arttıran İDO’da, hafta içi ve Cumartesi günleri gidiş 12:00 dönüş 16:00 deniz otobüsü seferleri eklenmiştir. Ayrıca Cuma ve Pazar günleri 18:30 gidiş, 15:30 ve 21:30 dönüş olacak şekilde hızlı feribot seferleri ilave edilmiştir.

İlkbahar Tarifesi kapsamındaki seferlere ait biletler, 21 Mart – 30 Nisan tarihleri arasında avantajlı fiyatlarla satın alınabilecek.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3084 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.