1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. DENİZ TİCARET ODASI

  4. İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi yarın olağanüstü toplanıyor
İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi yarın olağanüstü toplanıyor

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi yarın olağanüstü toplanıyor

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi, 21 Temmuz Perşembe (yarın) günü Fethullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 gecesi yapmaya kalkıştığı darbe girişimi ile ilgili olarak olağanüstü toplanacak.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi, 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizin birliğine ve demokrasimize yönelik gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından, üyelerini 21 Temmuz Perşembe günü yapılacak olağanüstü toplantıya çağırdı. Toplantı İMEAK Deniz Ticaret Odası'nda saat 10.30'da yapılacak. 

Türkiye için demokrasiden başka bir seçenek olmadığının altını çizen İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis üyeleri 15 Temmuz’da gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminden hem demokrasimizin, hem de birlik ve beraberliğimizin güçlenerek çıktığını ve şimdi  çok daha fazla  güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorunda olduğumuzu belirterek, ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmememiz gerektiğini belirtti ve sağduyuya davet ederek  “Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız” açıklamasını yaptı. 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Olağanüstü Meclis toplantısı 21 Temmuz Perşembe günü sabah saat 10.30'da Cengiz Kaptanoğlu başkanlığında yapılacak. Toplantıya denizcilik sektörü temsilcilerinin katılması bekleniyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.