1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. IMO Genel Sekreteri Kitack Lim Kıyı Emniyeti’ni ziyaret etti
IMO Genel Sekreteri Kitack Lim Kıyı Emniyeti’ni ziyaret etti

IMO Genel Sekreteri Kitack Lim Kıyı Emniyeti’ni ziyaret etti

Dünya İnsani Zirvesi'ne katılmak amacıyla İstanbul’a gelen Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Kitack Lim, IMO Direktörü Jo Espinoza Ferrey ile birlikte İstinye Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret etti.

A+A-

Merkezi Londra'da bulunan Birleşmiş Milletler Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) Genel Sekreteri Kitack Lim ve IMO Direktörü Jo Espinoza Ferrey, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak dün öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli tarafından karşılanan IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü sosyal tesislerinde akşam yemeğine katıldı. IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey daha sonra İstinye Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’ni ziyaret etti.

IMO Genel Sekreteri Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey’e İstinye Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi’ni ziyareti sırasında Kıyı Emniyeti Genel Müdür Vekili Bedri Olcay Özgürce ve Deniz Ticareti Genel Müdürü  Cemalettin Şevli eşlik etti.  Kitack Lim ve Jo Espinoza Ferrey’e Türk Boğazları ile ilgili kapsamlı bir brifing verildi. 

ViraHaber.com

Bu haber toplam 4043 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.