1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. İTÜ Deniz Bisikleti Takımı'ndan Türk Loydu'na ziyaret
İTÜ Deniz Bisikleti Takımı'ndan Türk Loydu'na ziyaret

İTÜ Deniz Bisikleti Takımı'ndan Türk Loydu'na ziyaret

İstanbul Teknik Üniversitesi Deniz Bisikleti Takımı "International Waterbike Regatta Vienna" yarışması sonrası Türk Loydu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Bu sene 37.si düzenlenen "International Waterbike Regatta Vienna" 25-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana kentinde yapıldı. Yarışmaya 8 ülkeden 20 üniversite ve 300’den fazla gemi inşaatı öğrencisi katılım gösterdi.

"Uğur" isimli tekneyle 3.lük elde edildi

İstanbul Teknik Üniversitesi’ni temsilen toplam 16 kişilik ekip ve iki deniz bisikletiyle katılan İTÜ Waterbike Team, “Uğur” isimli tekneleri ile slalom etabında 3.lük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Sadece insan gücü ile hareket eden teknelerin katılabildiği yarışlarda, her tekne formundan dolayı farklı kategorilerde başarı gösterdi. İTÜ Waterbike Team tarafından tasarlanan ve yarışlar için hazırlanan “Uğur” teknesi ise yüksek stabilitesi sayesinde slalom etabında başarı göstererek üçüncü oldu.

"Gösterilen başarıdan dolayı çok memnunuz"

Türkiye’ye dönen ekip, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek yarışma hakkında bilgi verdi ve Türk Loydu’na teşekkür plaketi sundu. Sertifika’yı Türk Loydu adına teslim alan Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, yapmış olduğu açıklamada İTÜ Waterbike Team’in kazanmış olduğu başarıdan dolayı çok memnun olduklarını ve Türk Loydu Vakfı olarak gençlerle gurur duyduklarını belirterek, tüm takıma başarılarının devamını diledi.

Faaliyetlerinden elde ettiği geliri, ulvi amaçlar için kullanan Türk Loydu Vakfı, çok çeşitli alanlarda hazırlanan projelere verdiği sponsorluk desteklerinin yanısıra, faaliyet alanları kapsamındaki araştırma-geliştirme çalışmalarına destek, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine eğitim bursları ve teknik personel eğitim yardımları sağlıyor.

istanbul-teknik-universitesi-deniz-bisikleti-takimi-turk-loydu-vakfi’ni-ziyaret-etti-2.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3004 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.