1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. İTÜ Denizcilik Fakültesi 2016-17 Mezuniyet Töreni gerçekleşti
İTÜ Denizcilik Fakültesi 2016-17 Mezuniyet Töreni gerçekleşti

İTÜ Denizcilik Fakültesi 2016-17 Mezuniyet Töreni gerçekleşti

İTÜ Denizcilik Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, UDHB Ahmet Arslan'ın katılımı ile 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'yla aynı gün Tuzla'da gerçekleşti.

A+A-

İTÜ Denizcilik Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni programına, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,UDHB Müsteşerı Suat Hayri Aka, UDHB Müsteşar Yard. A. Selçuk Sert ve Kapt. Özkan Poyraz, UDHB Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, Nikola Vaptsarov Naval Academi Rektörü Prof. Dr. Admiral Boyan Mednikarov, PRÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli, İTÜ DEFAV Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Temur, İTÜ DEFAMED Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Aslı Başak, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın,TKKD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Oğuzülgen, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, GMO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı, STK Temsilcileri, davetliler ve mezun olan öğrenciler katıldılar.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Boru-Trampet Takımı eşliğinde karşılanan UDHB Bakanı Ahmet Arslan, mezun olan denizcileri selamlayarak protokolde yerini aldı. Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt’ün milli mücadele ve deniz şehitleri anısına okulun rıhtımından çelenk bırakması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Salim Söğüt, Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Aslı Başak, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Başkanı Feramuz Aşkın ve mezunlar adına dönem birincisi Uzakyol Makine Zabiti Yunus Gülen birer konuşma yaptı.

Türk deniz taşımacılığına donanımlı bireyler yetiştirilmesine yönelik Türkiye’nin ilk eğitim-öğretim kurumu olan İTÜ Denizcilik Fakültesi 25. Dönem mezunları, beyazla mavinin buluştuğu ve gurur veren görüntülere sahne olan bir törenle uğurlandı.

itu_df_mezuniyet_2017_fotogaleri.JPG

Haber & Fotoğraflar: Hüseyin Altay YONTAN / Vira Haber

Bu haber toplam 8212 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.