1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. İzmir Kış Trofesi’nin ilk ödülleri dağıtıldı…
İzmir Kış Trofesi’nin ilk ödülleri dağıtıldı…

İzmir Kış Trofesi’nin ilk ödülleri dağıtıldı…

Uluslararası Çeşme Yat Kulübü(ICYC), Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK), Urla Yat Kulübü(URİYAT) ile Teos Marina ve Çeşme Marina tarafından ortaklaşa düzenlenen İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru 2. Ayak yarışları, IC Çeşme Marina’da gerçekleşen ödül töreni ile

A+A-

 İzmir Kış Trofesi, 23-24 Ocak günlerinde yapılan 1. Ayak yarışları ardından 20-21 Şubat günlerinde yapılan 2. Ayak yarışları ile devam etti.

İzmir Kış Trofesi Çeşme Parkuru 2. Ayak yarışları, 20 Şubat Cumartesi günü yazdan kalma güneşli bir günde başladı. Rüzgarın yeterli olmamasından dolayı planlanan iki yarıştan sadece bir tanesi gerçekleştirilebildi. Pazar günü yarışı ise 30 Knot’a kadar yükselen şiddetli rüzgar yüzünden iptal edildi. Akşamüstü IC Çeşme Marina’da düzenlenen ödül töreninde 1. ve 2. Ayak yarışlarında IRC ve Destek sınıflarında dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Ödül törenin açılışını ve sunuculuğunu EAYK yeni komodoru Akif Sezer yaptı.

Tören açılış konuşmasında İzmir’de güç birliğine dikkat çeken IC Çeşme Marina Genel Müdürü Can Akaltan, yarışa katılan tüm takımlara ve yeni EAYK yönetimine trofeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

Deniz tutkunu ve her daim denizciliğin destekçisi olan Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, denize gönül vermiş olan tüm yelkencileri gönülden kutladı. Bir sonraki yarışta kendisinin de teknelerden birinde yarışmaktan zevk duyacağını söyledi.

Ödül töreninde IRC ve Destek sınıflarında toplam 28 ödül verildi. İzmir Kış Trofesi 1. Ayak yarışlarında IRC I birinciliğini “LADIES FIRST”, IRC II birinciliğini “AYK BLUE MILES”, IRC III birinciliğini “NICE”, IRC IV birinciliğini “FARMER”, yeni IRC grubu birinciliğini “İMGE” ve Destek Sınıfı birinciliğini “FIÇI” teknesi kazandı. İzmir Kış Trofesi 2. Ayak yarışlarında ise IRC I birinciliğini “PALMARINA İZMİR YELKEN”, IRC II birinciliğini “MARE”, IRC III birinciliğini “VENTUS”, IRC IV birinciliğini “FARMER”, yeni IRC grubu birinciliğini “HALF LIFE” ve Destek Sınıfı birinciliğini “FIÇI” teknesi kazandı.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.