1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. Kabotaj Bayramı kutlamaları GMO'da kahvaltı ile başladı
Kabotaj Bayramı kutlamaları GMO'da kahvaltı ile başladı

Kabotaj Bayramı kutlamaları GMO'da kahvaltı ile başladı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları, Gemi Mühendisleri Odası'nın bahçesinde düzenlenen kahvaltı programı ile başladı.

A+A-

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları; STK Tuzla Platformu temsilcileri, Kortsa Group İş Geliştirme Direktörü Bülent Akköse, DEFAV Genel Sekreteri Cengiz Karabüber, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri, basın mensupları, Gemi Mühendisleri Odası üyeleri ve ailelerinin katılımlarıyla GMO bahçesinde düzenlenen kahvaltı ile başladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı tarafından Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı’ya Türkiye Muharip Gaziler Derneği flaması takdim edildi. Bostancı’nın doğum günününde 1 Temmuz olması vesilesi ile GMO personeli tarafından, kendisine sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi.

Ardından, kahvaltıya katılan tüm katılımcılar ile beraber Tuzla’da bulunan İlkfer Denizcilik Müzesi ziyaret edildi.

Kutlamalar Tuzla sahil tören alanında devam etti

GMO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bostancı, sivil toplum kuruluşları ve halkla beraber Tuzla Sahili tören alanında Atatürk Anıtına çelenk takdim etti. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı geleneği olarak, denize çelenk bırakıldı.

gmo-kabotaj-2017.jpg

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.