1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. Kalamış Marina’da indirim avantajları devam ediyor
Kalamış Marina’da indirim avantajları devam ediyor

Kalamış Marina’da indirim avantajları devam ediyor

Türkiye’nin en büyük marinası Kalamış Marina, bağlama hizmetlerinde %25 ve karapark hizmetinde %40’a varan indirim avantajlarını sunmaya devam ediyor.

A+A-

Akdeniz çanağının en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur Marinaları’nın, İstanbul’daki amiral gemisi Kalamış Marina’da, bağlama ve karapark hizmetlerinde indirim fırsatları devam ediyor.

Deniz bağlama kampanyası

Setur Kalamış Marina’da bağlama sözleşmelerinde %25’e varan fiyat avantajları devam ediyor.

Gezerken Kazan!

Mevcut  %25’e varan indirim avantajlarına ek olarak  “Bağlama Ücretinin Yarısı Bizden” kampanyası ile  yıllık bağlama sözleşmesi yapan konuklarımız, sözleşme süresi boyunca toplam 10 Setur Marinasında, bir aya kadar bağlamalarda %50 fiyat avantajından faydalanabiliyorlar. Ayrıca, “Gezerken Kazan” kampanyası ile geçirdikleri günler (30 güne kadar) Kalamış Marina’da yıllık sözleşme yenilemesi esnasında sözleşme süresine bedelsiz ilave ediliyor. Böylece Kalamış Marina konukları, yalnızca bağlıyken değil, gezerken de kazanmış oluyor.

Acil durumlarda da yanınızda

15 Haziran ile 15 Ekim arasında seyir sırasında oluşabilecek acil durumlarda Yalova’dan Antalya’ya kadar diğer tüm Setur Marinaları’nda, 7 güne kadar bedelsiz bağlama ve karapark hizmetlerine ek olarak lift hizmetlerinden %50 indirimle yararlanabiliyor. Üstelik, tüm bu hizmetler ve kolaylıklar, world’e özel 9 taksit imkanıyla sunuluyor.

Sezon Karapark Kampanyası

Kalamış Marina, karapark hizmetinde de yaz boyunca kolaylıklar sağlıyor. Karapark’ta sunulan %40 oranındaki indirim kampanyası, 1 Temmuz ve 15 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3465 defa okunmuştur
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.