1. HABERLER

  2. DENİZ TİCARETİ

  3. METİN KALKAVAN

  4. Kalkavan: "Bakın görün Türkiye’de her şey normal"
Kalkavan: "Bakın görün Türkiye’de her şey normal"

Kalkavan: "Bakın görün Türkiye’de her şey normal"

14. Uluslararası Exposhipping Denizcilik Fuar ve Konferansı'nın açılışında konuşan IMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye’nin yurtdışındaki olumsuz algısını kırmaya çalıştıklarını ifade etti.

A+A-

Bugünkü konjoktürde fuarları açmanın, devam ettirmenin büyük başarı olduğunu belirten ve destekleyen tüm kurumlara teşekkür eden İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye’nin yurtdışındaki olumsuz algısına vurgu yaptığı konuşmasında, ülkemizin yurtdışındaki algısına üzüldüğünü söyledi ve şöyle devam etti:

“Son aylarda hiç olmadığı kadar koşuyoruz, yurtdışındaki fuarları, kongreleri, konferansları ziyaret ediyoruz. Elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. Bu nedenle fuarımıza gelen yabancı katılımcılarımıza ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz. Bakın görün Türkiye’de herşey normal. Fuarımıza son dönemde sorunlar yaşadığımız Hollanda ve Almanya’dan gelen misafirlerimize daha çok teşekkür ediyorum.

Devletlerin dostu olmaz menfaatleri olur, ama milletlerarasındaki dostluklar daimidir. Belki de ilk defa bize düşen en büyük görev bizimle ilgili algıyı değiştirmek için herkes bir kişi de olsa davet edip, konuşup gerçeği demokrasi ile yönetildiğimizi anlatmalı” dedi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2152 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.