1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kayıp kadının kemikleri, timsahın midesinden çıktı!
Kayıp kadının kemikleri, timsahın midesinden çıktı!

Kayıp kadının kemikleri, timsahın midesinden çıktı!

Avustralya'da bir timsahın içinde bulunan insan kalıntılarının, 79 yaşındaki bir kadına ait olduğu saptandı.Timsah yaban hayat yetkilileri tarafından öldürüldü.

A+A-

Avustralya'nın Queensland eyaletindeki bir yaşlı bakım evinde kalan Anne Cameron isimli kadın geçen hafta kaybolmuştu.

Bunama şikayetiyle bakım altında tutulan Cameron, geçtiğimiz hafta bir öğleden sonra çıktığı yürüyüşten geri dönmemiş ve yaşlı kadını için arama çalışmaları başlatılmasına rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştı.

MİDESİNDE KADINA AİT KEMİKLER BULUNDU

Port Douglas'ın güneyinde bulunan Craiglie Creek'de bir adet baston ve bazı kıyafetler bulunmuş, bunların yaşlı kadına ait olduğunun tespit edilmesi üzerine olayla ilgili olarak çevredeki timsahlardan şüphelenilmişti. Ekiplerin bölgede kurduğu tuzaklar sayesine yakaladıkları 4.3 metre uzunluğundaki devasa timsah incelendiğinde ise midesinde Anne Cameron'a ait kemikler bulundu.

BU İLK DEĞİL

Son 18 ay içinde 35 yaşındaki Warren Hughes ve 46 yaşındaki Cindy Waldron da aynı bölgede timsahlar tarafından öldürülmüştü. Cameron'ın ölümü üzerine halk timsahlar ile daha etkili bir şekilde mücadele edilmesi için hükümete baskı yapmaya başladı.

Cameron'ın oğlu Craig ise timsahların timsah oldukları için suçlanamayacağını ve annesinin ölümüne misilleme yapılmasını istemediğini söylemişti. Ancak timsahın yaban hayat yetkilileri tarafından öldürüldüğü açıklandı.

Vira Haber

 

Bu haber toplam 2610 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.