1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. Kıyı Emniyeti botları Özata Tersanesi'nde inşa edilecek
Kıyı Emniyeti botları Özata Tersanesi'nde inşa edilecek

Kıyı Emniyeti botları Özata Tersanesi'nde inşa edilecek

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilecek 2 adet Çok Maksatlı Hızlı Tahlisiye Botu ihalesi, 4 milyon 864 bin Euro bedelle, Özata Tersanesi'nde kaldı.

A+A-

Deniz Haber Ajansı'nın aldığı bilgiye göre, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilecek, 2 adet "Çok Maksatlı Hızlı Tahlisiye Botu" için yapılan ihalede en düşük teklifi, Özata Tersanesi'nin verdiği belirtildi.

Geçen ay içinde yapılan ihaleye, Ursa Tersanesi, Ada Tersanesi, Yütek Tersanesi, İçdaş Tersanesi, Sefine Tersanesi, Özata Tersanesi, Gözüyılmaz-Tülay Denizcilik OGG ve Baltic Workboats Shipyard şirketleri katıldı. İhalede Sefine Tersanesi ve Baltic Workboats Shipyard ihaleye teklif vermeyerek çekilirken, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü için inşa edilecek 2 adet Çok Maksatlı Hızlı Tahlisiye Botu ihalesine en düşük teklifi 4 milyon 864 bin Euro bedelle Özata Tersanesi verdi.

Deniz Haber Ajansı'nın Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İhaleye teklif veren, Yütek Tersanesi, Ursa Tersanesi ve Ada Tersanesi'nin verdiği tekliflerin değerlendirilmediği ve ihale dışı bırakıldığı öğrenilirken, Kıyı Emniyeti'ne inşa edilecek 2 adet Çok Maksatlı Hızlı Tahlisiye Botu ihalesine en düşük ikinci teklifi ise, 5 milyon 770 bin Euro ile İçdaş Tersanesi tarafından verildiği kaydedildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 3743 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.