1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 20 personel alınacak
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 20 personel alınacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne 20 personel alınacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak adına toplamda 20 personel alımı gerçekleşecek ve başvurular, 5-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

A+A-

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı gerçekleştirecek. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak adına toplamda 20 personel alımı gerçekleşecel. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde sürekli çalıştırmak üzere 20 personel alacak. Alınacak olan personellerin çalışma saatleri tam zamanlı olacak. Alımlar istanbul ili için geçerli olup başvurular 5 Ekim ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasında.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü kadro dağılımları şöyle:

 - Denizcilikle ilgili meslek liselerin Makine, Makine zabitliği, Çelik gemi yapımı, Gemi ressamlığı Tekne ve yat yapımı, Gemi tesisat donatım dallarından birinden mezun olmuş 10 adet Yağcı Alacaktır.

- Gemicilikle ilgili meslek liselerin güverte, Balıkçı gemisi kaptanlığı, Yat kaptanlığı, Gemi Otomasyonu, Gemi elektroniği ve Haberleşme, Su ürünleri ve üretim dallrından birinden mezun olmuş 10 adet Gemici alacaktır.

Aranan nitelikler ve şartlar

 - Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw v.b) ve belgelere sahip olmak.

 - Geçerliliği devam eden en az Gemici yeterliliğine sahip olmak.

 - Kamu işçi alımlarına tahsil düzeyine göre geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan alan adaylar,

Başvurular İŞKUR'a yapılacak

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 05 Ekim 2015 tarihi ile 12 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İstanbul İli Genelindeki Hizmet merkenzlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumunun İnternet sitesine Elektronik ortamda yapacaklardır.

virahaber.com

Bu haber toplam 3189 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.