1. HABERLER

  2. BOĞAZLAR

  3. Kıyı Emniyeti'nde yeni atamalar
Kıyı Emniyeti'nde yeni atamalar

Kıyı Emniyeti'nde yeni atamalar

Halen Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Acar Doğan Bakanlık Müşavirliği'ne, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Vedat Çakıroğlu Bakanlık Müşavirliğine atandı.

A+A-

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın da aralarında bulunduğu bazı bakanlıklara ait atama kararları bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Ulaştırma Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde görev süresi dolan bürokratlar Bakanlık Müşavirliği'ne atandı.

Resmi Gazete'de yer alan ve yürürlüğe giren atama kararlarına göre, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yaptığı atamaların ardından şu anda Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Acar Doğan Bakanlık Müşavirliği'ne, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı Vedat Çakıroğlu'nun Bakanlık Müşavirliğine atanmasına karar verildi.

Boşalan kadrolara atanan isimler ise şu şekilde oldu;  Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Bedri Olcay Özgürce, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Ülker Acarer, Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcılığına Caner Arseven.

Bu arada Halen İstanbul Liman Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Hüseyin Gani Aygün görevine devam ediyor.
 

virahaber.com

Bu haber toplam 3783 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.