1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOSDER Kayseri'deki terör saldırısını lanetledi
KOSDER Kayseri'deki terör saldırısını lanetledi

KOSDER Kayseri'deki terör saldırısını lanetledi

Bu sabah Kayseri’de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik gerçekleşen hain terör saldırısını KOSDER'de lanetledi.

A+A-

Kayseri'deki terör saldırısı sonucu KOSDER'in yaptığı basın açıklamasında; "Bu sabah Kayseri’de milletimizin yılmaz savunucusu olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize mensup vatan evlatlarımızı hedef alan hain terör saldırısını lanetliyoruz. Vatanın her köşesinde milletimizin huzur ve refahı için gayret gösteren gerek Emniyet Mensuplarımıza gerekse Türk Silahlı Kuvvetlerimize karşı yapılan bu hain saldırılar Türk Milletine yapılmıştır.

Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) olarak devletimizin terör örgütleriyle haklı mücadelesini sonuna kadar destekliyor, ülkemizin aydınlık geleceğine kasteden her türlü girişime karşı olduğumuzu ifade ediyoruz.

Birlik ve beraberliğimiz terör örgütlerinin hain saldırılarına kurban edilemeyecek kadar kıymetlidir. Bölgemizde hain planlarını gerçekleştirmek için var gücüyle gayret gösteren terör örgütleri ve destekçileri, terörizmle mücadelesinden taviz vermeyen ve terör örgütlerine göz açtırmamaya kararlı vatan evlatlarımızı yıldıramayacaklardır.

Birlik ve beraberliğimizin her zamankinden daha güçlü olduğunu ifade ediyor, Kayseri’de şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2161 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.