1. HABERLER

  2. DENİZ ULAŞIMI

  3. Kötü hava şartları deniz ve hava seferlerini iptal etti
Kötü hava şartları deniz ve hava seferlerini iptal etti

Kötü hava şartları deniz ve hava seferlerini iptal etti

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

A+A-

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00, 09.00 ve 12.00 saatlerindeki Mudanya-İstanbul, 08.00,10.45 ve 12.30 saatlerindeki İstanbul-Mudanya ve 09.30'daki Armutlu-İstanbul seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak.

İDO da 07.00'deki Yenikapı-Bandırma ve 07.30'daki Bandırma-Yenikapı/Bostancı deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

THY'DEN DE SEFER İPTALİ

THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

Atatürk Havalimanı'ndan saat 07.00 Ankara, saat 15.45 Adana, saat 16.00 Ankara, saat 17.30 Ankara ile saat 08.15 Cenevre, saat 10.10 Zagreb'e yapılması planlanan karşılıklı seferlerin iptal edildiği aktarılan açıklamada, 1 Ocak'ta İzmir'den İstanbul'a saat 06.00 seferinin de yapılamayacağı duyuruldu.

Lapseki-Gelibolu hattındaki feribot seferleri iptal edildi

Çanakkale Boğazı'ndaki kuvvetli poyraz ve kar yağışı, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Zaman zaman hızını artıran fırtına nedeniyle Lapsek ve Gelibolu arasında yapılması planlanan seferler iptal edildi.Yetkililer, fırtınanın etkisini azaltmasının ardından seferlerin normale döneceğini kaydetti.

Geyikli-Bozcaada ve Gökçeada-Kabatepe arasındaki araba vapuru seferleri iptal edildi.

Fırtına nedeniyle, Geyikli-Bozcaada ve Gökçeada-Kabatepe arasındaki araba vapuru ve feribot seferleri iptal edildi. Çanakkale Boğazı'ndaki deniz ulaşımı ise Çanakkale-Eceabat arasındaki seferlerle sağlanıyor.

 

 

 

 

 

virahaber.com

Bu haber toplam 1631 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.