1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Kupa "Proveza 5" ve "TAYK 1"in
Kupa "Proveza 5" ve "TAYK 1"in

Kupa "Proveza 5" ve "TAYK 1"in

Yapı Kredi Private Bankıng ‘Cup’ışalım mı? Yat yarışları büyük çekişmeye sahne oldu.

A+A-

Yapı Kredi Private Banking ana sponsorluğunda 26 - 27 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ‘Cup’ışalım mı? Yat Yarışları büyük rekabete sahne oldu.

Yapı Kredi Private Banking ana sponsorluğunda ve İstanbul Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cup’ışalım mı? Yat Yarışları’nda bu sene kupayı Provezza 5 ve TAYK 1 ekipleri almaya hak kazandı. Türkiye’nin en fazla yarışmacı katılımına sahip Cup’ışalım mı? Yat Yarışları’nda yelkenliler Kalamış, Suadiye ve Adalar parkurunu geçtiler.

70 teknenin kayıt olduğu ve binin üzerinde sporcunun katıldığı büyük yarışta, Kalamış Koyu’nu ve Anadolu Yakası sahilini renklendiren yelkenliler, ilk gün şamandıra yarışına katıldılar. Rekabet duygusunun doruklara çıktığı ikinci gün Caddebostan-Suadiye sahili ve Adalar önünde parkur yarışları yapan yelkenliler, iki gün boyunca izleyicilere görsel bir şölen yaşattı.

Ödül töreninin 30 Haziran 2010 Çarşamba günü İstanbul Yelken Külübü’nde gerçekleştirileceği Cup’ışalım mı? Yat Yarışları’nın sunuculuğunu Gani Müjde üstlenecek. Göksel’in şarkılarıyla renk katacağı gecede yarışta rakiplerini geride bırakan Provezza 5 ve TAYK 1 ekipleri ödüllerine kavuşacak.

 

 

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1317 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.