1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Gedik Kaynak, Fabtech Fuarında yerini aldı
Gedik Kaynak, Fabtech Fuarında yerini aldı

Gedik Kaynak, Fabtech Fuarında yerini aldı

Gedik Kaynak, 9-12 Kasım tarihleri arasında Amerika’nın Ilinoi eyaletinin Şikago kentinde McCormick Place’de düzenlenen Fabtech Fuarında sektörün önde gelen temsilcileri ile bir araya gelerek yeni iş ortaklıklarının kapısını açacak görüşmeler gerçekleşti

A+A-

Amerika'nın en büyük üretim teknolojileri fuarlarından biri olan Fabtech Chicago fuarında Metal İşleme, Kaynak, Kesme, Bükme Teknolojileri, Boru ve Tüpler gibi konulardaki en son trendler ziyaretçilere sergilendi.

Çok sayıda Türk firmasının da yer aldığı fuarda bu yıl 1800’e yakın katılımcı ve 40.000’den fazla ziyaretçi yer aldı.

Fuarda N21049 No’lu stand’ta yer alan Gedik Kaynak, GeKa, GeKaTec, GeKaMac markalı yerli üretim kaynak ürünleri ve ekipmanları, GeKaRobot markası altında verdiği robot otomasyon sistemleri ve hizmetleri ile yer aldı. 

% 100 yerli üretim kaynak ürünleri ve 53 yıllık deneyimi ile Türk Kaynak Teknolojisinin ve Mühendisliğinin duayen firması olan GEDİK KAYNAK, geçmişte yer aldığı ulusal ve uluslararası projeleri ve marka güvenilirliği ile ziyaretçilerden tam not alarak kaynakta global bir dünya markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Fuarda A.B.D Colorado Maden Okulu – Kaynak Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Direktörlüğü görevini sürdüren Dr. Stephen Liu’de Gedik Kaynak standını ziyaret etti.

Dr. Stephen Liu, 28 Haziran’da Helsinki, Finlandiya’da düzenlenen 68. IIW Uluslararası Genel Kurul Toplantısı Açılış Seremonisinde, kaynak bilim ve teknolojisinin gelişimine verdiği desteklerden dolayı IIW (Uluslar arası Kaynak Enstitüsü) tarafından HALİL KAYA GEDİK ÖDÜLÜ’ne layık görülmüştü.

ViraHaber.com
 

Bu haber toplam 1728 defa okunmuştur
Etiketler : , , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.