1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. Kuşadası’nda "Zafer Yarışı" heyecanı
Kuşadası’nda "Zafer Yarışı" heyecanı

Kuşadası’nda "Zafer Yarışı" heyecanı

Türkiye Yelken Federasyonu, Setur Marina ve KAYK işbirliğinde düzenlenecek "4. Kuşadası Zafer Yarışı Setur Marina Kupası" 27-28 Ağustos 2016 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

A+A-

Kuşadası Yat Kulübü (KAYK) tarafından düzenlenecek “Kuşadası Zafer Yarışı Setur Marina Kupası” 27 – 28 Ağustos 2016 tarihlerinde gerçekleşecek. Deniz, yat ve yelken tutkunlarını buluşturacak bu yarış, yelkenli polyester yatlar için Türkiye Yelken Federasyonu tarafından onaylı bir koy içi şamandıra yarışı şeklinde yapılacak. Başlangıç 27 Ağustos Cumartesi günü saat 11:00’de Kuşadası Gazi Beğendi Parkı açıklarından yapılacak. İlk gün iki yarış yapılması planlanan organizasyonda, 28 Ağustos Pazar Günü ise tek yarış gerçekleştirilecek. Toplamda üç yarışın gerçekleşmesi hedeflenen bu yarışa 20 yelkenli teknenin katılması bekleniyor. Yarışan ekiplerin dereceleri üç yarışın ortalamasına göre belirlenecek.

Bu yarış ile Yelken Sporunu Sevdirmek ve Kuşadası’nın Yatçılık ve Marina Hizmetlerini Tanıtmak Amaçlanıyor
Yarış, yelken sporunun daha geniş kitleler tarafından izlenmesini sağlarken,  önemli bir turizm beldesi olan Kuşadası’nın adını yerli-yabancı denizcilere ve yatçılara duyurmak ve  Kuşadası’ndaki yatçılık ve marina hizmetlerini tanıtmayı  amaçlıyor. Setur Kuşadası Marina ve Kuşadası Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Kuşadası Yat Kulübü tarafından dördüncü kez  düzenlenecek bu keyifli yarışta yelken takımları zafere ulaşmak için kıyasıya mücadele edecekler. Yarış sonrasında Setur Kuşadası Marina’da akşam düzenlenecek törenle dereceye giren yarışmacılara kupaları verilecek.

Bu haber toplam 2746 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.