1. HABERLER

  2. MARİNA

  3. “Marina ve Yat İşletmeciliği Programı” Bilgi Üniversitesi’nde açıldı
“Marina ve Yat İşletmeciliği Programı” Bilgi Üniversitesi’nde açıldı

“Marina ve Yat İşletmeciliği Programı” Bilgi Üniversitesi’nde açıldı

Türkiye’nin zengin kıyı şeridinde yer alan marina ve yatlardaki kalifiye eleman ihtiyacını İstanbul Bilgi Üniversitesi karşılayacak.

A+A-

Türkiye’deki pek çok sektörün iyi yetişmiş uzman ihtiyacını giderme misyonu ile kurulan Bilgi Meslek Yüksekokulları, “Marina ve Yat İşletmeciliği” ön lisans programını hayata geçirdi.  Türkiye’nin hızla artan marinalarına kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak üzere hayata geçirilen “Marina ve Yat İşletmeciliği” ön lisans programı ilk öğrencilerini 2016-2017 akademik yılında alacak.

Bilgi “Marina ve Yat İşletmeciliği” ön lisans programıyla ihtiyaç duyulan niteliklere sahip, teorik ve uygulamalı bilgi altyapısı güçlü uzmanlar yetiştirilecek.

Bilgi “Marina ve Yat İşletmeciliği” ön lisans programını tercih eden öğrenciler, yat limanları ile marinalarda, yat inşa tesisleri ve tersanelerde, yat işletme firmalarında, yat brokerlik firmaları ve acentelerinde, yat sigorta firmalarında, tedarik firmalarında, yedek parça ve servis firmalarında çalışma olanağı da bulacak.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 5546 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.