1. HABERLER

  2. SERBEST KÜRSÜ

  3. Marinopoulos'dan Türk Armatörler Birliği'ne ziyaret
Marinopoulos'dan Türk Armatörler Birliği'ne ziyaret

Marinopoulos'dan Türk Armatörler Birliği'ne ziyaret

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi Ticaret Bölüm Başkanı Doukas Marinopoulos Türk Armatörler Birliği'ni ziyaret ederek iki ülkenin denizcilik sektörleri arasında yapılacak işbirliği toplantılarının detaylarını görüştü.

A+A-

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomi-Ticaret Bölüm Başkanı Doukas Marinopoulos ve Özel Kalemi Maria Eleni Seirli dünTürk Armatörler Birliği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Yunan Gemicilik Ekipman Üreticileri ile Türk Gemicilik Şirketleri, Tersaneleri ve Gemi Yan Sanayicileri arasındaki işbirliği için düzenlenecek olan iş toplantısının detayları görüşüldü.

Söz konusu İş Toplantısı 23 Kasım 2017 Perşembe günü 10.00-14.15 saatleri arasında Yunan Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu Sismanoglio Megaro binasında gerçekleştirilecek, toplantıda gemiler ve tersaneler için yan sanayi malzemesi üreten 8 Yunan firması ürünlerini tanıtacak.

Etkinlik Yunanistan Istanbul Başkonsolosu Evangelos Sekeris’in davetiyle gerçekleştirilecek olup, program Yunan  Konsolosun açış konuşmalarıyla başlayacak ve B2B görüşmeleri ile sona erecek.

Vira Haber

Bu haber toplam 2871 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.