1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MarinTürk’ten benzersiz fırsatlar
MarinTürk’ten benzersiz fırsatlar

MarinTürk’ten benzersiz fırsatlar

Marintürk Göcek Exclusive birbirinden özel kampanyalarla denizcilere büyük kolaylık sağlayacak.

A+A-

Marintürk, yaz döneminde denizcilere benzersiz fırsatlar sunuyor. Muhteşem doğası ve eşsiz güzellikteki koylarıyla Türkiye kıyılarının gözbebeği Göcek’te bulunan Marintürk Göcek Exclusive birbirinden özel kampanyalarla denizcilere büyük kolaylık sağlayacak.

Marintürk Göcek Exclusive’de başlayan yeni kampanya ile yıllık sözleşme yapan ya da özel iskeleleri kullanan teknelere fiyat avantajları sağlanacak. Yıllık sözleşme imzalayan tekne sahipleri, Ağustos ayı sonuna kadar yapılan ve başlatılan sözleşmelerde 12 ay ücreti ile 15 ay bağlanma imkanına sahip olacak. Ayrıca, Göcek Exclusive’de yıllık sözleşme yapan tekneler, Büngüş Koyu’nda bulunan Marintürk Göcek Village Port tesislerinde ücretsiz bağlanabilecek. 25 metre ve üzeri yıllık sözleşme imzalayan teknelere ise karaya çekmelerde ücretsiz alt yıkama ile çekek alanında tamir bakımlarında yüzde 20 indirim yapılacak.

İlk kez günlük bağlama yapan teknelere Marintürk farkıyla tanışma şansı ve günlük konaklamalarda ikinci gün ücretsiz bağlama olanağı tanınacak Göcek Exclusive’de bulunan 23 adet özel iskelede tekne boyutu önemsenmeksizin tek fiyat uygulanacak. Ayrıca, aylık bin kwh tüketim yapan teknelere yüzde 30 indirim fırsatı sağlanacak. Özel iskelelerdeki tekne sahiplerine, özel araçla, yılda beş kez havalimanı ile marina arasında gidiş-geliş transfer imkânı da müşterilerinin hizmetine sunan Marintürk’te denizcilere özel fırsatlar devam edecek.

 

 

 

 

 

Virahaber

Bu haber toplam 1724 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.