1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. Med Marine'nin yeni römorkörlerinde tercih Jotun oldu
Med Marine'nin yeni römorkörlerinde tercih Jotun oldu

Med Marine'nin yeni römorkörlerinde tercih Jotun oldu

Med Marine yeni ASD römorkör serisinin üretimine başladı. Seride 6 adet RAmparts 2300 50 TBP römorkör bulunuyor. Römorkörlerin boyaları ise Jotun tarafından tedarik ediliyor.

A+A-

Med Marine’in yeni römorkör yatırımları denizcilik sektörüne yeni bir hareketlilik kazandırdı. 6 adet römorkörden oluşan seri Robert Allan Design tarafından Med Marine için özel olarak tasarlandı. Sac kesimleri Nisan 2017de başlayan serinin, ilk römorkör teslimi yine bu yıl içerisinde gerçekleşmesi planlanmaktadır.

Römorkörlerde kullanılacak boya sistemi Jotun’un premium ürün kategorisinden seçildi. Şu ana kadar yaklaşık 10.000 gemide kullanılan Sea Quantum serisi, yeni inşa römorkörlere 90 aya kadar yüksek koruma sunacak. Sea Quantum serisi,  ayrıca offshore platformları ve yüzer elektrik santralleri gibi düşük seyir aktivitesi ve düşük hıza sahip özel amaçlı projelerde de kullanılıyor.

Jotun & Med Marine çözüm ortaklığı 51. römorkörle taçlanıyor

20 yılı aşkın süredir işbirliği içerisinde olan Med Marine ve Jotun, 51. römorkörü de birlikte tamamlamanın gururunu yaşıyor. Med Marine tarafından yapılan römorkör serilerinin tümünde özel ihtiyaçlarına yönelik Jotun’un Sea Quantum Ultra S antifouling boyası tercih ediliyor.  Kullanılan özel boya sistemleri ile, bu römorkörler yüksek deniz sıcaklığına sahip Afrika limanları, Arap Körfez’i gibi agresif atmosfer ortamlarda dahi yüksek performans gösteriyor.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 3100 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.