1. HABERLER

  2. ÇEVRE

  3. "Mick amca"dan en anlamlı Türkiye mesajı: "Utanıyorum ya!"
"Mick amca"dan en anlamlı Türkiye mesajı: "Utanıyorum ya!"

"Mick amca"dan en anlamlı Türkiye mesajı: "Utanıyorum ya!"

Sosyal medyada "Mick amca" olarak anılan Mick Scarsbrook'un Türkiye'deki çöp sorunuyla ilgili çektiği kısa film büyük dikkat çekti.

A+A-

Vira Haber / Özel

İngiliz olduğu tahmin edilen Mick Scarsbrook, çektiği kısa filmde Türkiye'deki çöp sorununa el attı. Fethiye'de çekilen videoda Türkçe konuşan Scarsbrook, kendine has üslubu ve aksanıyla izleyenleri hem gülümsetti hem de önemli bir mesaj vardı. 

mickl.jpg

Mick Scarsbrook, "Türkiye Bir Cennet" başlığıyla yayınladığı kısa filmde, coğrafyasıyla ve güzellikleriyle cennete benzeyen Türkiye'nin, güzelliğini koruması için doğanın temiz tutulması gerektiğini söyledi. Kısa filmde "Türkiye bir cennet değil mi? Allah, Allah!", "Ya utanıyorum ya, siz utanmıyor musunuz?" gibi Türklere özgü ifadeler de kullanan Scarsbrook, izleyenleri gülümsetti.

Mick Scarsbrook: "Nereye gitsem çocuklar toplasın deniyor"

"Ya utanıyorum ya! Siz utanmıyor musunuz?" diyen Scarsbrook, "Nereye gitsem çocuklar toplasın deniyor. Siz de toplayın, o zaman cennet devam edecek" ifadelerini kullandı. Çöpleri toplamanın çok kolay olduğunu söyleyen Scarsbrook, bir çöp poşeti alıp işe koyulmanın yeterli olacağını söyledi.

Bu haber toplam 4738 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.