1. HABERLER

  2. SU SPORLARI

  3. MNG Kargo Yelken Takımı
MNG Kargo Yelken Takımı

MNG Kargo Yelken Takımı

MNG Kargo Yelken Takımı Bodrum’da düzenlenen III. Türkiye Yat Şampiyonası’nda kendi sınıfında birinci, genel sıralamada ise üçüncü olarak iki kupanın sahibi oldu

A+A-

MNG Kargo Yelken Takımı İstanbul- Sığacık-Bodrum rotalı Güney Yarışının ardından Bodrum’da III. Türkiye Yat Şampiyonası’na katıldı. IRC 2 sınıfında yarışan MNG Kargo Yelken Takımı Çakabey 936 yarışında birinci, Sahil Güvenlik Kupası’nda ise üçüncülük kupasını kaldırdı. Bodrum’da kısa bir mola veren ekip yarışların yorgunluğunu üzerinden atarak III. Türkiye Yat Şampiyonası’nda bir başarıya daha imza attı. Kendi sınıfında birinci, genel sıralamada ise üçüncü olan MNG Kargo Yelken Takımı 5000 TL’lik ödülün de sahibi oldu.     

 

2017 sezonuna BAU Spring Trophy’de aldığı 4 kupayla başlayan MNG Kargo Sailing Team, KYK Kupası ve İstanbul Boğazı’nın en heyecan verici yarışlarından BMW Sailing Fest’te aldığı birincilik ile bu yıl şimdiye kadar 10 kupayı evine götürdü. Geçtiğimiz yıl BAYK ve MIYC Kış Trofeleri’nde şampiyon olan ekip önümüzdeki yarışlarda da iddiasını sürdürmeyi ve gelecek yıl yurtdışında yarışmayı hedefliyor.

Bu haber toplam 3838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.