1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. M/S Meira ilkbaharda suya indiriliyor
M/S Meira ilkbaharda suya indiriliyor

M/S Meira ilkbaharda suya indiriliyor

Bodrum Neta Marine tersanesinde inşa edilen M/S Meira adlı 55 metre boyundaki üç direkli yelkenli 2018 ilkbaharında suya indirilecek.

A+A-

Bodrum Neta Marine tersanesinde yapımı süren 55 metrelik yelkenli yatın, 2018 ilkbaharında suya indirileceği açıklandı. Bu ay sonunda yapımı tamamlanacak olan üç direkli yelkenlinin fiyatı 15 milyon 500 bin avro.

Sunduğu geniş açık yaşam alanlarıyla dikkat çeken M/S Meira, deniz üzerinde eğlence ve rahatlama imkanlarını tam donanımlı bir biçimde misafirlerine sunuyor. Yatvitri’nin haberine göre ana güvertesindeki geniş salonunun açık bölümü olarak tasarlanmış olan yemek masası ve konforlu kanepeleriyle oturma grubu, bu alanların başında geliyor. Ek olarak 4 ayrı güneşlenme alanı, büyük jakuzzi’li flybridge güvertesi, ana güneşlenme alanıyla birlikte sahip olduğu bar, oturma grubu, yemek masası ve barbeküyle donatılmış sky lounge’u dikkat çekiyor.

M/S Meira, bir adet 140 beygirlik ve bir adet 90 beygirlik servis teknesiyle birlikte satışa sunuluyor. Bunların dışında dev yelkenlide rüzgar sörfü, kano, wakeboard, paddleboard, şnorkel ve balık ekipmanlarıyla birlikte su kayağı, ringo ve iki adet jetski de yer alıyor.

M/S Meira’nın iç mekanında bahsedilmesi gereken ilk bölüm ana salonu. Ana güvertede konumlanan bu salonun geniş açık güvertesine ek olarak, iç dekorasyonu da hayli dikkat çekici. Özel olarak tasarlanmış deri ve mermer detaylara sahip olan ana salonda, en yeni eğlence ve otomasyon sistemleri tercih edilmiş. Gelişmiş ses ve TV sistemlerine ek olarak iklimlendirme sistemi, perdeler ve ışıklar bu teknolojik otomasyon sisteminin bir parçası olarak karşımızda. Olmazsa olmaz süperyat donanımlarından spor salonu ve sauna, M/S Meira’nın özellikleri arasında.  6 misafir ve 6 mürettebat kamarası bulunan yelkenli M/S Meira, 12 kişilik misafir ağırlayabiliyor.

Teknik özellikleri:

Boyu: 55 metre

Genişliği: 9,92 metre

Yılı: 2017

Gövde malzemesi: Çelik

Tasarımcı: Evan K. Marshall

Sınıflandırması: R.I.N.A 100 – A-1.1-‘Y’

Bayrağı: Malta

Menzil: 850 deniz mili

Maksimum sürat: 12 knot

Seyir sürati: 9-10 knot

meira.jpg

meira1.jpg

meira2.jpg

meira3.jpg

Vira Haber

Bu haber toplam 3992 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.