1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. MSC Meraviglia gemisinde iki özel gösteri olacak
MSC Meraviglia gemisinde iki özel gösteri olacak

MSC Meraviglia gemisinde iki özel gösteri olacak

MSC Cruises İsviçre merkezli, Güney Afrika, Güney Amerika ve Avrupa’nın en büyük gemi şirketi olarak, MSC Cruises misafirlerine özel olarak gösterime girecek, 2 Cirque du Soleil şovunu, en yeni gemisi MSC Meraviglia’da misafirlerin beğenisine sunuyor.

A+A-

Dünyanın lider artistik eğlence firması olan Cirque du Soleil ile toplam 8 özel şov anlaşması yapan MSC Cruises, bu şovları 04 Haziran 2017’den, 2020 yılının sonbaharına kadar Meraviglia sınıfı gemilerinde gösterime sokacak.

MSC Cruises CEO’su Gianni Onorato konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Misafir deneyimini yeni boyutlara yükselten, eşsiz deneyimler yaratmaya kararlıyız ve bunun için sektördeki yenilikçi, birinci sınıf liderlerle birlikte çalışıyoruz. Bu nedenle, eğlence söz konusu olunca, Cirque du Soleil ile işbirliği yapmamız son derece doğal .”

Bay Onorato, “Bugün, yeni amiral gemimiz MSC Meraviglia’da denizler üzerindeki Cirque du Soleil şovlarını duyuruyor olmaktan dolayı, son derece mutluyuz. 4 adet yeni nesil Meraviglia ve Meraviglia Plus gemilerimizin her birinde misafirlerimize özel 2 farklı şov sunulacağının müjdesini veriyoruz. Böylelikle, misafirlerimize her yeni gemimizde bir yenilik ve heyecanlandırıcı bir unsur olacağını söyleyebilirim. Üstelik, bu eğlenceler denizler üzerinde bir ilk olacak.”  

Cirque du Soleil’in Etkinlikler ve Özel projeler şirketi olan 45 Degrees başkanı Yasmine Khalil yaptığı açıklamada : “Yıllar süren hummalı çalışmalar sonucunda, MSC partnerliğimizin ilk ürünleri olan prodüksiyonlarımızın isimlerini ve görsellerini açıklamaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Her iki prodüksiyon da, Cirque du Soleil’in  üstün becerilerini göstereceği, birbirinden farklı iki konsept. MSC Meraviglia misafirleri, bu şovlar sayesinde seyahatlerinde kendilerini şımartacaklar.”

cirque_du_soleil_at_sea_viaggio.jpg

İki orijinal şov geliyor

Cirque du Soleil, MSC Meraviglia’da değişik ambiyanslarda, hikayeleri, kostümleri ve makyajları ile göz alıcı kontrastlarda, birbirinden farklı konseptte iki ayrı şov düzenleyecek. Gösteriler, haftanın altı günü ve günde iki şov olmak üzere sergilenecek, böylece misafirler rahatlıkla seyredebilecekler.

VIAGGIO - İki şovdan ilki olan Viaggio, Faceless Muse'un çağrısını duyan aşırı heyecanlı ve sıra dışı bir sanatçının hikayesidir. Gizemli ve baştan çıkarıcı, başyapıtını tamamlamak için onu karmaşık hayal gücünün canlı dünyasına çağırıyor. Ressam, boya fırçasının her darbesinde, muhteşem tablosunun detaylarını ortaya koyuyor. Heyecanın dozajını arttıracak renkler, ilginç motifler ve zengin dokularla alanı dolduruyor. Görkemli oyunculuk, tiyatroyu canlı bir tuval haline dönüştürüyor. Gözlerinizin önünde bir başyapıt hayata geçiyor.

Kalbinin sesi ile, SONOR – İkinci şov - Tamamı, müziğin ritmine uygun hareket eden dansçıları, akrobatları ve özel karakterleri sayesinde misafirleri işitsel bir maceraya götürüyor. Eşsiz hisler, hayret uyandıran sesler, baskın bir müzik ve göz kırpmadan seyredilecek görsel şovu ile misafirlerin duyularını doruğa çıkarıyor.

cirque_du_soleilat_sea_sonor.jpg

Carousel Lounge için 20 Milyon Euro’luk yatırım

Her şovun 413 misafire kadar seyredebilmesine imkan tanıyan, Carousel Lounge için 20 Milyon Euro tutarında bir yatırım yapıldı. Çocukluk hatıralarında atlıkarıncanın önemli bir yeri olması sebebiyle, eğlence mekanının adının Carousel Lounge olmasına karar verildi. Şov beraberindeki her yemekte ve kokteylde, farklı gastronomik deneyimler sunulacak. Bay Onorato, “Misafirlerimizin bugüne kadar yaşadıkları deneyimi bir üst seviyeye taşımak adına, gemilerimizde bir ilk olacak Akşam yemekli Şov deneyimi için Cirque du Soleil profesyonel ekibi ile el ele vererek yoğun çalışmalar yaptık.” açıklamasında bulundu.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 2586 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.