1. HABERLER

  2. DENİZ KÜLTÜRÜ

  3. LimakPort ve UEDAŞ engelliler yararına konser verdi
LimakPort ve UEDAŞ engelliler yararına konser verdi

LimakPort ve UEDAŞ engelliler yararına konser verdi

Limak İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş.(LimakPort) ve Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) çalışanlarının oluşturduğu Türk Halk Müziği Korosu, İskenderun Engelliler Spor Kulübü yararına konser verdi.

A+A-

LimakPort’un yanı sıra UEDAŞ ve Veralog Lojistiğin ana sponsorluğunda, İskenderun Mustafa Yazıcı Devlet Konservaturarı’nda gerçekleştirilen konsere, Gülay konuk sanatçı olarak katıldı.LimakPort Genel Müdürü Gündüz Arısoy, İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Anıl Abacı, sponsor şirket yöneticileri, çalışanlar ve İskenderun halkının katıldığı konserde LimakPort-UEDAŞ korosu, farklı yörelere ait Türk halk müziği parçalarını Ümit Akkaş şefliğinde icra etti. Konserin ikinci bölümünde sahne alan sanatçı Gülay ise performansıyla keyifli bir akşam yaşattı. İzleyicilerin şarkılara eşlik ettiği konserin finalinde İskenderun Engelliler Spor Kulübü üyeleri, Gülay ve Türk Halk Müziği müzisyenleri hep birlikte türküler söyledi.

 

Projeler geliştirmeye devam edeceğiz
LimakPort-UEDAŞ Türk Halk Müziği Korosu, Türk halk müziğine gönül vermiş 35 çalışanın 3 ay süresince çalışması ile oluştu. Konserde konuşan LimakPort Genel Müdürü Gündüz Arısoy, LimakPort ve UEDAŞ çalışanlarıyla gurur duyduğunu ifade ederek "Arkadaşlarımızın sanat sevgisini görmek bizi çok mutlu etti. Kendileriyle gurur duyduk. Bu keyifli gecenin İskenderun Engelliler Spor Kulübü yararına gerçekleştirilmesi de ayrıca çok değerli. LimakPort olarak toplumsal duyarlılık bilinciyle, önümüzdeki süreçte de projeler geliştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Anıl Abacı ise "LimakPort ’un desteğiyle önemli başarılara imza atarak süper lige çıkan kulübümüzün böylesi önemli bir gecenin parçası olması bizi çok mutlu etti. LimakPort ve UEDAŞ yöneticilerine, konsere destek veren tüm sponsor firmalara ve en önemlisi koromuza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Geceden elde edilen gelirin tamamı İskenderun Engelliler Spor Kulübü’ne bağışlandı.

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.