1. HABERLER

  2. GEMİ & YAT İNŞA

  3. M/V Sorsi'nin ilk bloğu havuza konuldu
M/V Sorsi'nin ilk bloğu havuza konuldu

M/V Sorsi'nin ilk bloğu havuza konuldu

Ayships'in işletmesine katacağı M/V Sorsi isimli 64.000 tonluk modern dökme yük gemisinin ilk bloğu havuza konuldu.

A+A-

Tersane üst yönetimi, Astro Shipping, ClassNK'in yoğun katılımlarıyla düzenlenen seremonide, Ayships Genel Müdürü Burak Alkoç ve yeni inşaa denetim ekibi de törene katıldı.

Eylül ayı içerisinde teslimi gerçekleşecek M/V Sorsi gemisinin yanı sıra, yeni inşaa denetimlerinin sürdürüldüğü diğer iki adet 64.000 tonluk geminin ise Kasım ayı sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.

Yetkililer, Ayships işletmesi altında 6 adet dökme yük gemisinin bulunduğunu, geçtimiz yıl başında Singapur'da Susesea Holdings Pte. Ltd. ile ticari aktivitelerini genişleterek global anlamda daha faz söz sahibi olmak ve rol almak adına açtıkları ofislerine önümüzdeki ay Londra ofisinin de ekleneceğinin bilgisini verdiler.

sorsi.jpg

Ayrıca yük anlaşmaları, kiralama, teknik işletme konularında faaliyet gösteren Susesea Holdings Pte. Ltd. ile emin adımlarla ilerleyen Ayships büyük bir fon kuruluşuyla birlikte hareket ederek yıl sonuna kadar işletmesine en az beş adet gemi daha katmayı hedefliyor.

Denizciliği uzun soluklu olarak düşünen ve yaklaşık 45.000 çalışanı olan Turgut Aydın Holding'in gemi işletme firması olan Ayships, kadrosunu daha da genişleterek tecrübeli ekibiyle uluslararası arenada kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmıştır.

ViraHaber.com

Bu haber toplam 10140 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.